Sunday, February 24, 2013

Study Week Terakhir Nilam Puri

Pejam celik, pejam celik.. Semakin hampir ke penghujung di Nilam Puri bumi barakah Serambi Mekah ini. Terasa juga sayu di hati, 2 tahun di sini pelbagai kenangan nostalgia tercipta, mengajar erti kehidupan sebenar bermasyarakat dalam suasana yg tenang aman damai. Dilatih dan dibimbing oleh pensayarah2 yg penyayang dan berkenalan dgn sahabat2 yg tak kurang cerianya .  

Hidup mesti diteruskan. Masih jauh perjalanan menuntut ilmu, masih berbaki beberapa tahun di UM KL. YEAH!!! Mesti kuat dan tabah mengharungi dugaan dan cabaran liku-liku kehidupan. HARAPAN mak ayah, masyarakat, AGAMA, dan negara :') kawan-kawan kita mesti tegar menyahut cabaran, jangan mundur ke belakang. Diperlukan pada masa hadapan. 

Ya Allah , Ya Rahman Ya Rahim, Permudahkan lah urusan kami dalam mengharungi kehidupan yg kian mencabar ini, berikanlah kami kejayaan di dunia dan akhirat. Rahmatilah kami dan berkatilah hidup kami. Matikan lah kami sbg para syuhada' yg menegakkan agama Mu ya Allah Ya Hakim  Ya Aziz Ya Jabar Ya Mutaqin ... :')

3 Mac 2013 , Ahad akan tercatat sejarah baru bagi FINAL EXAM SEM 4. InsyaAllah akan sambung degree pada bulan September 2013 , course ermm not confirm yet.. tapi harap diberikan yg terbaik dan mampu utk meneruskan pengajian. 

Doakan kami warga Akademi Pengajian Islam Universiti Malaya, Nilam Puri berjaya dengan cemerlang dalam peperiksaan akhir semester. InsyaAllah :D

Then akan cuti !!!!!!! lebih kurang 6 bulan. huh? nak buat apa ni? kawin pon ok jugak ,HAHAHA.. *merepek 


Terukir Di Bintang :')gaza tema : all black 


krik3
dgn student Thai :)bergambar dgn Timbalan Pengarah APIUM (Hi-5 Majmuah 5!)
Mandrin :D
Malam Kesenian Bahasa ArabTtbe rindu si kecik ni!! yg sorg tu mmg x kesah org dahh..
Good luck kisasian junior :P


Sekian untuk entry kali ini, STUDY WEEK! bukan STUDY DOQ (TIDOQ) krik3.

Doakan Ruby dan kawan2 ye.. kbai, Wasalam :)

2 comments: