Thursday, October 11, 2012

MeMoRy SeM 3

"9 Oktober 2012 , 4.30 petang" SELESAI peperiksaan akhir Sem 3 , Allahamdulillah. *gile susah tahap babeng*  maka berakhirlah sem 3 di APIUM ~ sobb3..

Dalam waktu sem 3 ini banyak pengajaran dan pengalaman mengajar erti kehidupan. Ada yg manis , ada pahit sebati dalam diri ini. Aku belajar erti kasih sayang , erti pengorbanan, erti persahabatan dan cuba mencari kekuatan dalam diri. 

Hari ini mungkin kita salah faham , tak bertegur sapa , marah menguasai diri. Tapi percayalah seandainya kasih sayang masih tersemat dalam jiwa sanubari, ikatan antara kita dan dia tak akan putus . Malah sayang semakin bertaut hebat! =')

MeMoRy Sem 3, yeah Sem 3 we olls senior kt sini je la , next year insyaAllah degree kt um kl jadi junior balik *it like kt kisas dulu setahun je merasa senior then back to junior* huh ?

Malas nk panjang2 taip just nk share apa yg berlaku semasa sem 3


MEMORY SEM 3


Thnx Sakinah dan Ilyana  yg selalu sudi amek Ruby dari airport Pangkalan Chepa




Pernah join program ni, best ~ isi masa lapang hujung minggu ^^



Peserta yg menyertai, makanan sedap gile, standard makanan hotel.



Bahagia je dapat bunga free ye ?


Sultan Kelantan pun dtg, smart kan kereta sultan ~

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Pelajar Kursus Mandrin join g UM KL, pembesar dari China dtg wink3


kabur : excited sgt baru sampai UM KL


Kolej ke 10


Mandrin =)




Sek2 APIDS di UM KL , sambut ktorg dr APIUM =)



Lapar *masih mampu tersenyum ~~ tunggu makanan

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Out with Kym *Pantai Cahaya Bulan Kelantan.


ruby , skinz , kym , loly pop

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


*Aida syg =) ke mana je merempit pasti dye ikot , HAHA


2 Sahabat <3

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


Iftar Perdana Mahasiswa Kelatan bersama Tok Pa di Hotel Grand Riverview, Kelantan


Tak banyak sgt kan ? ok letteww ~



Ole2 Dato Pa, Kain Pelekat, Sijil , Duit raya. TERIMA KASIH






>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Sampai sini je lah dulu, sekadar perkongsian. Memory yg lain tetap terpahat dlm ingatan.
=)

*entry seterusnya berkenaan STUDY WEEK dan MINGGU EXAM. Nantikan yee

5 comments:

  1. gambar tu kalau boleh nak sebesar entry kan.. =='

    ReplyDelete
  2. erk? kalu klik kat gmbr pon makin besar. ==' nnt dlm entry, kat gmbr tu klik link. biar org x boleh nk besarkn dh gmbr. hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. erk? ==' xpela, nnt i ajar..

      Delete