Monday, September 10, 2012

Presentation Sem 3

Alhamdulillah ~ Selesai bentang utk subjek Arab (Kalam) , agak mendebarkan + last minute.

Even ada sedikit konflik dalam group , aku just sabar , tunggu , dan lihat . Walaupun , bukan aku punca konfilk berlaku. Bekerja dalam group memerlukan sokongan tinggi drpd rakan2 dan kerjasama.

Susah nk bergerak sendiri. Aku malas nk menyampah + meluat + benci dan seangkatannya kat org lain ..

Sebabnye , aku susah nk BENCI or MENYAMPAH dgn orang but once start benci seseorg , bukan dia je yg aku benci , SATU keturunan dia aku benci . That why aku elakn perangsangka tersebut. OK ! BERLAPANG DADA.

So, if ada sape2 tak puas hati kee , tak selesa kee dgn aku , just tell me face to face . Tak payah nk berlakon baik depan AND PLEASE ! JANGAN JADI PENGECHOT ! Just tell me the truth ok ! SIMPLE .

Sori entry kali ni agak kasar , mybe because of pressure from many things BUSY,BUSY,BUSY (moOd spOil) ~ huh!

Ok, tak payah nak spOil sgt Ruby , SMILE =) 

Memory Kalam  :

Masrahiah (Lakonan)




Kalimah Jadidah  (Perkataan Baru)







Munaqasyah (Perbincangan)




TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA , Liana , Farah, Puteri, dan Rabb. Mohon maaf atas segala kesilapan Ruby. Sayang kerana Allah =)


KBAI

8 comments:

  1. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. baru aku perasan.. gambar ni kau pakai armsocks lain sebelah kan??? HAHA HAHA. LOL~

      Delete
    3. LOL! HAHA .. aku cari yg merah nye x jumpe , aku main belasah jee .. asl kn tutup kn ..

      Delete